Interiør og komfort

HONGQI E-HS9 er en av de aller største personbilene på det norske markedet. Bilens lengde (5209 mm) og akselavstand (3110 mm) åpner for klasseledende plass mellom seteradene, og en svært romslig og komfortabel kupé med mange oppbevaringsmuligheter og et stort bagasjerom. Seks eller syv seter er standard og kommer uten tillegg i prisen. Setene på tredje rad er komfortable, selv voksne kan finne seg til godt rette på kortere turer.

Designdetaljer som valnøttdekor kombinert med eksklusiv skinnkvalitet og diamantmønstre skaper en førsteklasses opplevelse. Seter med mulighet for massasje og ventilasjon og inntil 16 innstillingsmuligheter gjør at kjøreturen blir ekstra komfortabel.

Store sideruter i mørkt glass beskytter mot innsyn og sterkt sollys. Dørene har «soft close» lukking, som bidrar til en eksklusiv følelse, økt komfort og sikkerhet.

Et dobbelt lag akustisk glass isolerer lydoverføring i og utenfor bilen, og gir et støysvakt og behagelig miljø inne i bilen. Støynivået i 60 km/t er lavere enn 56dBA.

Seter

E-HS9 er tilgjengelig med både Alcantara- og nappa skinnseter, og setene har ulike spesifikasjoner avhengig av utstyrsnivå.

Forseter

Elektrisk styrte førerstoler med justerbar lårstøtte, minne og varme er standard. I tillegg har utstyrsnivåene Exclusive og Exclusive+ ventilasjon og tre ulike massasjeprogrammer. Forseter med eksklusiv nakkepute er standard, og gir meget komfortabel hodestøtte. Mange rom og oppbevaringsplasser for både fører og passasjerer gjør det lett å finne en egnet plass å legge fra seg ting i.

Bakseter

Det er nesten like behagelig å sitte bak, som det er å sitte foran. Varme i andre seterad er standard på alle utstyrsnivåer. For baksetepassasjerer på 2.rad i Exclusive/Exclusive+ er det både elektrisk styrte seter og nakkestøtte med en behagelig pute i tillegg. I tillegg til komfortable seter med varme, har du flere smarte plasser og rom å legge fra deg tingene dine i.

Skjermer i bilen

HONGQI E-HS9 er tilgjengelig med flere store skjermer. Det er opptil tre integrerte panoramaskjermer i front med omfattende kontroll-, informasjons- og underholdningssystem, navigasjon og multimedia. Systeminnstillinger som klimakontroll og seteinnstillinger, massasje og ventilasjon er tilgjengelig via en egen skjerm i midtkonsollen.

HONGQI E-HS9 har mobilspeilingsløsningen Android Auto og Apple Carplay. Med Apple Carplay og Android Auto får du tilgang til et utvalg av dine mobil-apper mens du kjører. Ring, send SMS og hør på din favorittmusikk via samme brukergrensesnitt som du er vant med fra din mobil.

Bagasjerom

God plass til opptil 6 passasjerer og bagasje. Med alle setene i bruk kan du laste 225 liter bagasje (255 liter til taket). Bagasjerommet har i tillegg to nivåer under gulvet og mulighet for frunk (75 liter), som også kan benyttes til oppbevaring.

Bagasjeromsmåli mm* (lengde x bredde x høyde)i liter*
7 seter580 x 1050 x 720225 liter (255 l til taket)
5 seter1240 x 1050 x 800622 liter (796 l til taket)
2 seter2160 x 1050 x 8001145 liter (1747 l til taket)
* målt i 7-seter

Startleie kr 0, pris per måned fra kun 7.349

Les mer og avtal prøvekjøring